Artiest in huis - 4Hoog

woensdag, 21 december, 2016 - 10:00 tot vrijdag, 23 december, 2016 - 17:00

"Iedereen heeft recht op schoonheid en ontroering. Hoe jonger je hiermee in aanraking komt, hoe rijker je leven wordt." (Frans Van der Aa)

Kunst voedt de menselijke ziel en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom wil 4Hoog kinderen vanaf 3 jaar door theater raken, verrijken en verwonderen, om hen zo een venster op de wereld te bieden.

Kunst maken voor kinderen is echter geen kinderspel. Het is een métier, waarbij zowel het kind als de kunst au sérieux genomen wordt. 4Hoog kiest daarom voor een professionele benadering van kleutertheater. 

4Hoog geeft kinder- én kleuterpodiumkunsten een volwaardige plaats in het kunstenlandschap. Met bijna 20 jaar ervaring in het maken en spelen voor (jonge) kinderen, deelt en bestendigt het zijn kennis, expertise en overtuiging. 

4Hoog wil theater maken, spelen, overtuigen en delen, opdat zoveel mogelijk kinderen van jongs af aan met kwalitatief en grensverleggend theater in contact komen én daar het plezier, de impact en de geneugten van ervaren.

In Destelheide komt 4Hoog met verschillende creaties en repetitieprocessen tegelijk in residentie. Een artistieke afsluiter van 2016!