Artiest in huis - Keski.e.space - Raaklijnen

maandag, 5 januari, 2015 - 10:05 tot vrijdag, 9 januari, 2015 - 17:00

Een publiek, een vierkante ruimte, veel gekleurde meetkundige vormen. Dat is de bijzondere wereld waarbinnen de drie dansers van RAAKLIJNEN op zoek gaan naar de ruimte tussen mensen. De afstand tussen hen en jou in, tussen jullie onderling. Is het een arm, een voet of een vinger? Ben je dichtbij of net ver weg? En hoe voel je je daarbij?

Je deelt en verdeelt heel eenvoudig de speelruimte samen met de dansers. Zij zijn je gids. De bewegingen wijzen de weg. Zo ervaar je RAAKLIJNEN vanuit verschillende posities met telkens een nieuwe blik. De voorstelling is een spel om te kijken, om samen te beleven.

RAAKLIJNEN wil kinderen en hun ouders (of begeleiders) laten proeven van eigentijdse dans. Deze voorstelling zonder woorden maar boordevol lichaamstaal laat zijn publiek de ruimte tussen individuen voelen. Ontdek samen met de dansers de verbondenheid tussen mensen en de invloed van anderen op je eigen manier van zijn.

Een voorstelling van Katrien Oosterlinck in een productie van keski.e.space.

Tijdens hun residentie in Destelheide nodigden we schooltjes uit de buurt uit om gratis de try-outs te komen kijken... euh ervaren!

(c) We Document Art