'Kilroy was here!' - Robbert&Frank/Frank&Robbert

Van maandag 4 t/m 8 september komen Robbert&Frank/Frank&Robbert naar Destelheide. Samen met dit Gents kunstenaarsduo en studenten van La Cambre onderzoek je in deze masterclass de mogelijkheden van artistieke interacties binnen de infrastructuur van Destelheide. We creëren met beeld en performance ons eigen verhaal in de ruimte.
Deze masterclass is voor iedereen (+18) die zijn omgeving als een wonderlijk canvas ziet en aan de slag wil met het creëren van beeldende boodschappen.

Als intelligente wezens 'lezen' we continu de omgeving waarin we ons bevinden. Meestal leidt dit tot eenvoudige praktische conclusies: Waar moet ik wandelen in het verkeer om niet overreden te worden? Waar kan ik naar het toilet gaan zonder te betalen?
Maar wat als onze omgeving ook subtiele boodschappen toefluistert? Boodschappen van liefde zoals een gekrast hartje in de boomstam, boodschappen van  haat zoals een ingeslagen ruit in het bushokje, boodschappen van waanzin zoals er steeds weer dezelfde reclame op elke straathoek staat en mysterieuze boodschappen zoals de  'Kilroy was here' graffiti tag tijdens de tweede wereldoorlog.

Het resultaat van dit onderzoek presenteren we in een dynamische scenografie tijdens SPOT ON, het festival in Destelheide op 16 september 2017.

Meer info en inschrijven?
http://www.destelheide.be/activiteit/kilroy-was-here-robbertfrankfrankrobbert