EXPO - Vexx

woensdag, 22 februari, 2017 - 19:00 tot zondag, 31 december, 2017 - 18:00

Destelheide zet in 2017 extra in op jong talent. We geven een beginnend kunstenaar een heel jaar lang groeikansen, prikkelen hem om nieuw werk te maken, formuleren uitdagingen, bieden een platform om zijn werk te exposeren en integreren hem in het leefklimaat van Destelheide.
De bar van Destelheide wordt in 2017 de biotoop van Vince Okerman om zijn werkproces tentoon te stellen en om het experiment met onze bezoekers aan te gaan. Geniet een jaar lang van onze huisartiest beter gekend op sociale media als Vexx.

Vince (°1998) is al van jongs af aan helemaal gebeten door het tekenen. Bijna dagelijks werkt hij aan zijn illustraties en combineert hij realistische tekeningen met doodles. Vooral sinds hij zijn tekeningen op instagram gooide, is hij een echte hype geworden. Ondertussen heeft hij meer dan 132.000 volgers op instagram en 52.000 subscribers op zijn youtube kanaal. Daarnaast deed hij al tal van commerciële opdrachten voor Fanta, Nike, Mazda enz...
Hier in Destelheide wil Vince zichzelf uitdagen om veel nieuw werk te maken, op groter formaat te gaan werken, en diverse achtergronden uit te proberen (ramen, stickers, t-shirts...) Lees hier meer over Vexx.
Hou zijn instagram en ons DH magazine in de gaten om de evolutie van zijn werk op te volgen. Eind 2017 zijn jullie allemaal welkom op de finissage van zijn jaar als huisartiest!

.be