Ian Clement

Residentie muziek > 8 mei 2021

Ian Clement schreef in 2019 samen met An Pierlé het nummer Source Material als campagnelied voor 15 jaar Te Gek!? (Een organisatie die zich inzet om het taboe rond psychosociale problemen te doorbreken). Het nummer werd een voorbode voor de thematieken en sound van zijn tweede en nieuwe soloalbum See Me In Synchronicity, dat verscheen op 2 oktober 2020, net voor het losbarsten van de tweede golf.

Met Shared Isolation - een project als verlengde van de release van deze plaat - wil Ian Clement het hebben over waanzin en illusies, over eenzaamheid en isolement en tracht hij de taboes hieromtrent te doorbreken op een interdisciplinaire manier door andere muzikanten, kunstenaars en poëten (van o.a. Villa Voortman) uit te nodigen. Samen met het publiek wordt de avond doorgebracht in Shared Isolation. In tijden COVID-19, kan het moeilijk nog actueler. We werden de voorbije maanden allemaal geconfronteerd met isolatie en eenzaamheid.

Facebook | Instagram | Spotify

Shared Isolation is een organisch concert-format die zich als een kameleon aanpast aan de huidige omstandigheden. De aftrap van Shared Isolation zal dan ook - omwille van de geldende corona-maatregelen - volledig via livestream te beleven zijn.

“See Me In Synchronicity is een heel intens album waarin Clement zich volledig blootgeeft. Het is een oprechte mooie schijf geworden die onder je vel kruipt. Verwacht geen “shiny happy people” songs maar een verhaal van een man die de duivel in de ogen heeft gekeken en heeft geleerd van deze bijzondere ervaring.” -- LUMINOUS DASH

Shared Isolation is an organic concert format that adapts like a chameleon to current conditions. Therefore the kick-off of Shared Isolation will be a live stream concert.

Destelheide sessions #2

“See Me In Synchonicity is a very intense album in which Clement reveals himself completely. It has become a truly beautiful compilation of songs that gets under your skin. Do not expect “shiny happy people” tracks but a story of a man who looked the devil in the eye and learned from this special experience. ” - LUMINOUS DASH

"Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Ian Clement

Deel deze pagina: