Recente Artiesten in Huis

Sergio Belo Fanck 

Destelheide slaat de handen in elkaar met Globe Aroma voor een nieuw muzikaal project.

Sergio Belo Fanck zal tussen 22 mei en 6 juni als Artiest in Huis in Destelheide werken aan zijn eerste single en debuut EP. Hij werkt daarvoor samen met Pedro ‘Putcho’ Diaz, die zelf ook muzikale roots in het Globe Aroma-netwerk heeft en ondertussen actief is bij CUBE in Sint-Gillis.

Sergio beschrijft zijn muzikale parcours zelf als volgt:
“Het begon voor mij 11 jaar geleden met de ontdekking van het Kuduro-genre in Angola. Pianospelen ontdekte ik pas voor het eerst in 2018, waarna ik meteen hyperactief lessen begon te volgen waardoor ik op een waanzinnig tempo bijleerde.
Kort daarna besloot ik zelf ook privé-pianolessen te geven (via superprof.be) en creëerde ik mijn eerste nummers.
In 2019 debuteerde ik met eigen composities in de succesvolle  voorstelling Landscape Orchestra in de Kaaistudio’s, die later ook nog bij Nona in Mechelen en het Nouveau  Théatre de Montreuille in Parijs speelde. Later nam ik deel aan een concert van Gueladio Ba in Gc De Markten in het kader van een project met kinderen. Sinds september 2020 werk ik samen met CUBE aan een muzikale straatperformance waarvoor ik nummers wil opnemen voor mijn eerste EP.”

Naast zijn activiteiten als muzikant is Sergio ook actief als danser en performer, onder meer in een project met Ahilan Ratnamohan, Oumar Diallo, Mahy Nambiar, Alimu Mahammed, Issouf Ilboudo, Lia Conceicao.


Meer informatie over Landscape Orchestra vind je hier.

Float Fall

Float Fall is een Belgisch muziekduo uit Leuven bestaande uit Rozanne Descheemaeker en Ruben Lefever. Ze maken dream- en fluisterpopachtige indiemuziek met een vleugje elektronica. Het duo werd 3e in Humo's Rock Rally 2012 en lanceerde toen ook hun single "Someday", die in België een hit werd en een tijdlang in De Afrekening van Studio Brussel stond. Hierna zijn ze buiten België op tournee gegaan, onder andere ook in New York. 

In juli 2021 resideerden ze een week lang in Destelheide als Artiest in Huis om er te werken aan de release van hun nieuwe plaat (30 september 2021 in de AB). Ze organiseerden een prachtige try-out voor de aanwezige groepen. 

overzicht 2021

Group 1

Group 2

Group 3

Deel deze pagina: