The Pixels

Residentie muziek > 25 - 27 februari 2022

Samen op kot zitten kan sprankelende gevolgen hebben: vrienden voor het leven, vergeten nachten, liefdesaffaires, jamsessies... Kortom: Memorabele momenten! Deze groep jongelui bracht hun kotleven naar een hoger niveau, van zodra ze samen de beslissing maakten om een coverband op te richten. Met hits van toen en nu, spelen ze met veel bravoure de pannen van het dak. Is het in een fakbar, op een galabal, een personeelsfeest of een festival? The Pixels staan garant voor een avondje plezier, dankzij een combinatie van muzikaal talent, een grote variatie aan instrumenten en de typische studentikoze speelsheid.

Website | Facebook | Instagram | Youtube

COLLABORATION MASTER CLASS MET ALEX VANHEE

Een samenwerking, in de vorm van een masterclass door Alex Vanhee in Vormingscentrum Destelheide, van 7 tot en met 9 februari!


Alex Vanhee leidt je persoonlijk rond in de tentoonstelling die van hem te zien zal zijn in onze exporuimte, hij leert je de kneepjes van het vak en je kan de tips in de praktijk omzetten door foto's te nemen van de twee aanwezige bands op dat moment: The Pixels en The Girl Who Cried Woolf!

Facebookpost

(c) Alex Vanhee
Deel deze pagina: