Destelheide Sessions #1

Destelheide Sessions #1 - Sounds for Hounds

Op vrijdag 13 december 2019 presenteerde Destelheide haar eerste avondvullend kunstenprogramma in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel.

De opbrengst van deze Destelheide Sessions #1 - Sounds for Hounds ging integraal naar Dyadis vzw,  een vereniging die assistentiehonden opleidt en gratis schenkt aan mensen die daar nood aan hebben.

Het team van Dharts ging de cheque van maar liefst 1000 euro persoonlijk overhandigen op de site van de Warmste Week van Stubru: het Martelarenplein in Kortrijk.

Op het programma:

Destelheide voorzag ook hot dogs en versnaperingen tijdens de pauzes. Na afloop van het event werd er nog lang nagepraat bij een drankje in de bar.

Doorlopend kon je in de inkomhal de tentoonstelling Standing still / Still standing bekijken, met gedichten van Kristin Verellen, foto's van Johan Van Steen en videoprojecties van Katrien Oosterlinck i.s.m. Centrum West.

Destelheide Sessions #1 - Sounds for Hounds was één van de mooiste avonden die ik als directeur van Destelheide heb mogen meemaken. 

Guy Uyttebroeck

Directeur Destelheide

Deel deze pagina: