Ont-moeten

Ont-moeten

Destelheide is omgeven door een groene oase van rust waar het heerlijk wandelen en joggen is.

Tijdens jouw verblijf in Destelheide ben je even helemaal weg van je school- of werkomgeving en van de dagelijkse sleur.

Kom tot rust, herbron en laat je inspireren door de omgeving, de stilte van het Zoniënwoud en het Hallerbos vlakbij, de bruisende sfeer, … stuk voor stuk elementen die uitnodigen om eens helemaal te ont-moeten …

Ontdek wat er te beleven valt in de groene omgeving van Destelheide

Wandelen 

Trek je stapschoenen aan en ga erop uit om eens flink te wandelen in de prachtige natuur rondom Destelheide.

Met zijn 7 hectaren ligt het domein van Destelheide op een heuvelwand te midden van prachtige landschappen zoals de Zennevallei en het Pajottenland.

De talloze heuvels en valleien, bossen, waterlopen, groene weiden, glooiende akkers en oogstrelende landschappen nodigen uit tot een ontspannen dagje wandelen of fietsen.

Niet ver hier vandaan liggen ook het Zoniënwoud, het Hallerbos met zijn beroemde blauwe zee van hyacinten en de vallei van Zevenbronnen met zijn talloze vijvers waar de natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen tijdens een ontspannende wandeling.

Hou je liever van fietsen, dan moet je beslist de prachtige fietsroute langs het kanaal Brussel-Charleroi eens proberen.

Ontdek de mooiste wandelingen in de buurt

Joggen

Ga je graag joggen?

Vanuit Destelheide vertrekt een mooi loopparcours tot aan de Zevenbronnen beneden. Vergeet dus vooral je loopschoenen niet!

Vraag meer info aan het onthaal

Ontdek de wandelingen en rust van Hanenbos

Ontdek

Zin om vrijwilliger te worden in Destelheide?

Neem contact
Deel deze pagina: