Save the date: SPOT ON

 

Boek erop. In de verf. On the spot.

Omcirkel zaterdag 16 september in het groot in je agenda want SPOT ON, speelterrein voor jong artistiek geweld van Brussel tot Destelheide, strijkt neer in Destelheide! Een 200-tal jonge creatievelingen uit Vlaanderen en Brussel gingen het voorbije jaar aan de slag in Destelheide met verschillende professionele kunstenaars. Bewonder overdag de resultaten van deze talrijke werkweken, residenties en masterclasses. Dans 's avonds al deze indrukken van je af tijdens het concert van Jacle Bow en de hip hop beats van SupAfly Collective. 

 
Kom kijken!
Bewonder de creaties van de jongerenprojecten, masterclasses en residenties van Benjamin Vandewalle, Cie Woest, Robbert&Frank/Frank&Robbert, Cie Barbarie en Nikolas Lestaeghe.
 
Kom ontdekken!
Laat je meevoeren door de beeldverhalen van studenten Luca School of Arts, de expo van Gino Rizzi en de installatie GebrokenGrens/FrontièreFracturée van atheneum Anderlecht.
 
Kom luisteren!
Geniet van de Fanfakids  en de majoretten van de Vierwindenschool, Shanti! Shanti!, live slaapkamerconcerten o.l.v. Jonas Winterland, Lennaert Maes en  de stevige nummers van Jacle Bow.
 
Doe mee!
Steek zelf de handen uit de mouwen en waan je architect onder leiding van WAUW, probeer zo snel mogelijk uit de Escape Room van VDS te ontsnappen, bouw mee aan grote windconstructies en ontdek wat het domein van Destelheide nog meer te bieden heeft.
 
SPOT ON is een gratis festival, je kan tijdens het festival eten en drinken aan eerlijke prijzen.
Naast de programmatie kan je genieten van ludieke randanimatie in alle hoeken van het domein.
Laat je verrassen tijdens deze prikkelende festivaldag!
 
Zin in meer?
 
Wanneer?
16/09/2017
Start om 14u
Vanaf 21u afterparty met SupAfly Collective