Brusselprojecten

Brusselprojecten

Het doel van onze Brusselprojecten is om een brug te slaan tussen de diverse mogelijkheden van Destelheide en Brussel.

Terwijl te weinig Brusselse organisaties kunnen beschikken over kwaliteitsvolle repetitieruimtes en een groene omgeving zoals deze van Destelheide, bruist het in onze hoofdstad van de musea, theaterhuizen, evenementen… Iets waar we in het rustige Dworp alleen maar van kunnen dromen.

Zo ontstond in Destelheide het idee om allerlei jeugdwerkorganisaties, hogescholen en kunstenwerkplaatsen te bezoeken om samen Brusselprojecten op te zetten.

Samen bedenken we allerlei projecten en duurzame trajecten die we kunnen verwezenlijken met steun van de Cel Coördinatie Brussel. Destelheide ondersteunt de vernieuwende concepten van deze Brusselprojecten op artistiek vlak door kunstenaars aan te reiken en mee het programma uit te denken, op logistiek vlak door onze ruimtes ter beschikking te stellen en financieel door kortingen toe te kennen op de verblijfprijs.

Brussel, onze bruisende hoofdstad, is aanwezig in alle pijlers van onze kunsteducatieve werking, van onze expo’s tot onze artiesten in huis en masterclasses.

Op de hoogte blijven van alle Brusselprojecten?

Registreer voor nieuwsbrief / magazine

Ook internationaal zet Destelheide heel wat op poten

Ontdek
Deel deze pagina: